Tilbage

Når man laver sin egen video til Youtube eller andre steder, kan det være svært at finde musik til videoen.

Hvis man bruger noget musik der er udgivet officielt, vil steder som YouTube klippe lyden fra. Det er på grund af de rettigheder der ligger på musikken.

Derfor har mange spurgt, om vi ikke kunne lave et stykke musik, som man frit kunne hente til sin egen video. Den udfordring har vi taget op. Vi har i forvejen brugt et stykke hjemmelavet musik på et par sjove videoer, vi har liggende på Youtube. Da videoer er forskellige, har vi lavet samme stykke musik, men i forskellige versioner, så du kan hente det eller dem, der passer bedst til din video.

Vi giver tilladelse til, at du klippe/klistrer alt det du har lyst til. Det vil sige at du må bruge et stykke af én af versionerne, og sætte det sammen med en anden (eller flere andre), helt efter hvad du ønsker. De er alle i samme tempo og dur, så du kan sagtens bruge flere, uden at det virker forvirrende. De fleste videoredigerings programmer kan håndtere flere musikstykker, så du kan bruge dem helt efter eget ønske. Hvis din video er længere end musikken, kan du også klippe samme stykke musik sammen flere gange.

De stykker musik der er herunder kan du hente gratis! Det eneste vi gerne vil have, er at du først eller sidst i din video skriver ”Musik fra KK-Musik.dk”. Så giver du os lidt omtale og reklame!

Hvis du laver en hjemmevideo eller en film, der kommer på nettet offentligt, vil det glæde os at se, hvordan du har brugt musikken. Det kan måske give inspiration til nye versioner.

Hvis har lyst til at påskønne vores initiativ, kan du donere et lille beløb til os. Du kan overføre til netbank til kontonummer: 9070 1627034640 eller via MobilePay til 22294683. Alle donationer er velkomne. Pengene vil blive brugt til at holde KK-Musik kørende, og vi vil løbende tilføje flere stykker musik til dette projekt, så mulighederne bliver større.

MUSIK TIL DIN VIDEOFILM

Her henter du musikken til din videofilm!